Over Arie en zijn team
Familiebedrijf sinds 1898
Blok Kaashandel is ontstaan door de ruilhandel. De handelsmentaliteit zit bij de familie Blok al 4 generaties lang in de genen. In 1898 ging de kaashandel van start. De familie bracht toen veevoer bij de boeren, waarbij de boeren deels betaalden in kaas. Zo groeide Blok Kaashandel uit tot een specialist in het rijpen van alle soorten kwaliteitskazen. Dagelijks wordt er kaas verhandeld binnen Europa en daarbuiten, vanuit het kaaspakhuis in Woerden.
Missie Blok Kaashandel
Visie Blok Kaashandel
Efficiënte, snelle werkwijze
Het keren van de kazen en het aanbrengen van een coating met de hand, dat is verleden tijd. Sinds 2011 gebruikt Blok Kaashandel daarvoor moderne technieken. De robot brengt een dun laagje kaascoating aan, waardoor het zuivel beschermt word tegen schimmel of kaasmijt. Ook worden de kazen gekeerd en de planken gepoetst om de beste rijping te garanderen.
Bij Blok Kaashandel krijg je alleen de beste kwaliteitskazen
Wij werken op basis van vertrouwen en jarenlange ervaring samen met onze klanten en leveranciers. Daarom vertrouwen kaasproducenten hun kazen aan Blok Kaashandel toe voor de verkoop, inkoop en opleg. Wij houden de kwaliteit tijdens de opslag nauwlettend in de gaten. Uiteraard volgen wij daarbij de regels en voldoen daarmee aan de strengste kwaliteitseisen.
Voedselveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ook de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers van het kaaspakhuis vinden wij belangrijk. Niet voor niet is Blok kashandel een COKZ erkend bedrijf, een certificering voor opvolgend bereiders. Ook heeft Blok Kaashandel sinds 2020 het FSSC22000-certificaat, waardoor ook onze processen en werkomgeving voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid.
Over Arie en zijn team,
mannen met verstand van ambachtelijke kaas.
Jelle
T +31 (0) 348 413 957
E administratie@blokkaas.nl
E kwaliteit@blokkaas.nl
Op zoek naar iets speciaals?
Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00
Op de volgende tijdstippen nemen wij dagelijks een kleine pauze; 9:30 – 9:45, 12:30 – 13:00 en 15:00 – 15:15