Een oude Blokdijcker, dat is pas echt genieten. Een kaas die 12 tot 14 maanden heeft liggen rijpen is met recht oud te noemen, maar desondanks toch smeuïg van structuur. Dit oude besje zit vol met eiwitkristallen die je voelt prikkelen op de tong. Heerlijk voor bij een goed glas rode wijn of voor een stevige boterham.
Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel (E251), kleurstof; E160b
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 g | Energie | 1660kJ / 400kcal |
Vet | 33,2 g | |
– waarvan verzadigd | 22,5 g | |
Koolhydraten | 0,0 g | |
– waarvan suikers | 0,0 g | |
Eiwitten | 25,5 g | |
Natrium | 754 mg | |
Calcium | 740 mg |
Op zoek naar iets speciaals?
Blok kaashandel heeft nog meer soorten Blokdijcker die minstens zo lekker zijn. Vraag het na en Arie weet zeker een mooie Blokdijcker te vinden zie voldoet aan jouw kaaswensen.